Filters
Sorteren
BASE Filters instellen

BASE

Met de interieuritems van BASE weet je dat je goed zit. De meubels zijn toegankelijk en passen in vrijwel ieder interieur.

De items laten zich makkelijk combineren waardoor je met kleine aanpassingen een nieuw interieur kan creëren. Kies voor BASE en je hebt een goede basis voor jarenlang woonplezier.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 106

Je hebt 36 van de 106 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 106

Je hebt 36 van de 106 artikelen gezien

BASE

Wil je een modern interieur, maar niet regelmatig alles op z’n kop gooien? Met items van BASE heb je een goede basis waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Daarnaast raak je niet snel uitgekeken, want de BASE laat zich makkelijk combineren waardoor je met kleine aanpassingen je interieur toch een update kunt geven.

Lekker combineren

De items hebben veelal een stoer, industrieel tintje. Zo worden er veel natuurlijke, maar ook robuuste materialen gebruikt. Helemaal de trend van nu! Wil je meubels met een industrieel karakter combineren met andere woonstijlen? Dat kan. Kies bijvoorbeeld voor meer lichte tinten als je industrieel met Scandinavisch wil combineren. Voeg meer stoffen toe en sfeervolle kussens voor een landelijke touch in je industriële interieur.

Genoeg keuze

De collectie van BASE is zeer compleet. Je kunt slagen voor een stijlvolle bank, een prachtige eettafel met eetkamerstoelen, maar ook voor accessoires kun je bij dit merk terecht. Neem dus gauw een kijkje in de gehele collectie. De kans dat je iets leuks vindt is zeer groot!