Back to (home) office

Ondanks dat we steeds weer meer naar kantoor mogen is het toch prettig om je thuiswerkplek op orde te hebben. Een vaste plek in huis waar je dagelijks je werkzaamheden kan verrichten. Een bureau en een fijne stoel mogen dan niet ontbreken. Maar ook accessoires en een tafellamp zijn onmisbaar, zo maak je je thuiswerkplek gezellig en sfeervol.


Kan jouw thuiswerkplek wel een upgrade gebruiken? Lees dan snel verder.

Een goede basis

Nikki
Nalu

Een goed bureau en een comfortabele stoel vormen de basis voor een thuiswerkplek. Het draagt bij aan het comfort maar ook zeker aan het werkplezier dat je ervaart. Wel zo belangrijk. De hoogte van het bureau is een belangrijke factor om lichamelijke klachten te voorkomen. Zo test je of je huidige bureau hoog genoeg is. Ga achter je bureau zitten en plaats beide handen op het bureau. Vormen je armen en ellebogen een hoek? Dan is je bureau prima. Is dit niet het geval? Dan kan een verstelbare bureaustoel al de oplossing bieden.


Heb je graag meer werkplek tot je beschikking? Een eettafel kan ook prima dienen als bureau. Met een extra ladenkast zorg je dat wel voldoende opbergruimte hebt.

Sfeervolle werkplek

Ook een tafellamp is een onmisbaar item op jouw bureau. Dit praktische item zorgt voor licht tijdens de donkere dagen maar is ook een echte sfeermaker. Jouw thuiswerkplek hoeft namelijk niet saai te zijn! Met een aantal accessoires maak je het sfeervol en knus. Een wandplak is in dat geval een ideaal item. Het zorgt voor extra opbergruimte zonder dat het plek inneemt op je bureau. Door gebruik te maken van dezelfde materialen en kleuren straalt jouw thuiswerkplek rust uit en oogt het direct geordend.

Blax
Obvious
Geena

Take a break

Time to relax

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

Shop hier de mooiste items voor jouw home office