Baby Baby
Room

De afgelopen periode is er een ware babyboom gaande. Je gaat door een bijzondere periode als er een baby onderweg is, waar een hoop gebeurt en veel geregeld moet worden. Waaronder het inrichten van de babykamer. In het assortiment van Sohome vind je stijlvolle producten om jouw babykamer naar smaak in te richten. We laten je graag inspireren door de mooiste items.

Adara
Orwen
Job

Lekker losgaan

Er is waarschijnlijk geen leukere ruimte om in te richten in huis dan de babykamer. Hier kun je helemaal losgaan met kleuren, materialen, stoffen en accessoires. Het fijne is dat je niet per se rekening hoeft te houden met de rest van je interieur maar je het als een losse kamer kunt zien.

Thema kamers

Vind je het moeilijk om te bepalen hoe je de babykamer wil gaan inrichten? Start dan bij het kiezen van een thema. Een thema dat je veel voorbij ziet komen is een junglethema. Hier kun je jouw verfkleuren en wellicht behang op afstemmen, maar kun je ook terug laten komen in kleuren en materialen van meubels en natuurlijk in accessoires. Zo heb je een uitgangspunt en wordt het kiezen van de juiste items makkelijker. Een astronauten-, bos- of zeethema zijn ook voorbeelden die je veel ziet.

Mixen maar

Waar je bij een babykamer misschien direct denkt aan een lijn waarbij alle meubels hetzelfde uiterlijk hebben kun je juist meer gaan mixen. Met variatie in meubels en dus in vorm, materiaal en kleur creëer je een speels geheel waardoor de kamer niet al te hokkerig overkomt. Zo ontstaan er vanzelf leuke hoekjes en is het geen saai geheel maar zit er meer dimensie in de kamer. Kies dus voor een leuke mix voor de commode, kledingkast en het ledikant.

Emma
Celeste
Kate

De meubels die je in de babykamer plaatst hoeven niet allemaal voor de baby te zijn. Vergeet vooral een belangrijk item voor jezelf niet... een comfortabele fauteuil. Wel zo prettig als je je baby wil voeden. Zo heb je zelf een goede zit en houd je het wat langer vol. Ook fijn als je er ’s nachts uit moet en relaxed kunt zitten. Met een fauteuil van teddy of bouclé stof zit je ook nog eens lekker zacht en wil je waarschijnlijk niet meer opstaan. Wil je je baby in slaap kunnen wiegen? Ga dan voor een stijlvolle schommelstoel.

De gezelligste kamer van het huis

Maak het geheel af met gezellige accessoires en verlichting. Heb je voor een thema in huis gekozen dan kun je hier de puntjes mee op de i zetten. Een zacht vloerkleed voor extra warmte in de kamer, een mooie hanglamp voor de sfeer en leuke wanddecoratie voor aan de muur. Heb je veel boekjes cadeau gekregen? Plaats ze dan in een boekenrek voor een leuke look. Speelgoed en knuffels zijn leuk om op te bergen in gezellige manden.

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

Shop hier de mooiste producten voor de babykamer