Artistiq Living

Ben je op zoek naar een item dat echt opvalt in jouw interieur? Artistiq Living kenmerkt zich door de meubels met een authentieke uitstraling. Het gebruik van veel hout en staal staat centraal bij dit merk.

De items hebben veelal een vintage look; zo zie je vaak gerecycled hout terug in het assortiment. Dit staat niet alleen prachtig in jouw woning, maar is ook nog eens duurzaam. Neem snel een kijkje tussen de collectie van Artistiq Living en kies jouw eyecatcher uit!

Meest bekeken

Artikelen 109 tot 144 van 555

Je hebt 144 van de 555 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 109 tot 144 van 555

Je hebt 144 van de 555 artikelen gezien

Artistiq Living

Houd jij van unieke meubels in je interieur? Kijk dan verder bij Artistiq Living. Dit interieurmerk staat bekend om de eyecatchers en bijzondere items in hun collectie. Er wordt veel gebruik gemaakt van hout en staal. Veel meubels hebben een vintage look en zijn van gerecycled hout. Hierdoor heb je een echt bijzonder meubelstuk in je huis staan als je kiest voor Artistiq Living.

Artistiq Living: trendy meubels met een speciale look

Doordat rustige kleuren gecombineerd worden met wat fellere zorg je voor een opvallende look. De items zijn trendy en door de speciale look raak je er niet snel op uitgekeken. Zo vind je bij Sohome bijzondere items in de collectie van Artistiq Living. Kijk snel verder en laat je inspireren.

Richt je eethoek in

Maak je eethoek helemaal af met de stoere en industriële eettafels van Artistiq Living. De tafels voelen zich thuis in veel verschillende interieurstijlen. Combineer je een van de tafels met wat klassiekere stoelen dan misstaat het meubelstuk niet in een landelijk interieur. Zet je juist stoere stoelen met een stalen onderstel eromheen dan past het geheel ook goed in een modern en industrieel huis.

Speel met verschillende stijlen

Door te spelen met verschillende stijlen krijgt je huis een echt unieke look. Zet bijvoorbeeld een item met een vintage look naast een moderner stuk. Bij Artistiq Living vind je veel stijlen die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden. Denk bij de aankoop van een kast er bijvoorbeeld over na hoeveel opbergruimte je nodig gaat hebben. Wil je spullen uit het zicht opbergen of verdienen ze juist een mooie en zichtbare plek in je kast?

Bij Sohome vind je een ruime collectie Artistiq Living meubels. Heb je een Artistiq Living eettafel of een Artistiq Living opbergkast gevonden die helemaal past in jouw huis? Voordat je weet staat het item te pronken in jouw woonkamer!